Masaža nogMasaža vratuMasaža stopalMasaža obrazaMasažni prostoriMasaža nogMasaža obrazaMasaža stopal

Z Nataša sva se spoznali na turno smučarskem taboru na Komni, ko je še poučevala biologijo osnovni šoli. Že takrat je z navdušenjem pripovedovala, kako jo veseli dodatno izobraževanje o masaži in kako si želi, da bi to postal nekoč tudi njen poklic.

Svoje sanje je spremenila v resničnost; odprla je masažni salon.

Sem njena redna  stranka že od vsega začetka njenega dela. Zaradi poškodb, ki sem jih v mladosti dobila zaradi športnega udejstvovanja in potem tudi zaradi narave svojega dela ( sem učiteljica športne vzgoje ) sem potrebovala pomoč po rehabilitaciji poškodb in  redno masažo. Zamenjala sem kar nekaj maserjev, preden sem prišla do Nataše. Z njo sva se takoj ujeli. Njena vedrina in pozitivnost ter nenehna težnja po izboljševanju učinka masaž na posameznika, prinaša » čudeže«. Redno se izobražuje, da nam lahko pomaga, ko jo potrebujemo.

 Poleg treninga je za vsako športno aktivnost pomembna tudi prehrana in regeneracija.

 Ker se tega zelo dobro zavedam, obiščem njen salon vsak mesec. Nataša  mi s športno masažo in včasih tudi s katero od ostalih terapij pomaga, da  ponovno vzpostavim  ravnovesje v telesu, da še naprej z veseljem opravljam svoj poklic in se uspešno rekreiram. Brez njene pomoči bi bilo vse težje.

Hvala Nataša !

Marjana

 

Ker je pri športnikih zelo pomemben del treninga tudi uspešna in dobra regeneracija redno hodim na športno masažo. Masaža mi zelo pomaga, saj se na ta način odpravi tako imenovani “muskelfiber”, napete in utrujene mišice se sprostijo, vrne se jim gibljivost in elastičnost. 

Po masaži se vedno počutim kot prerojena, prav tako mi s svojimi nasveti in energijo pomaga pri psihološki pripravi na tekmovanja. 

Nataša je oseba, ki je vedno nasmejana in polna energije, ima veliko strokovnega znanja, zato se vedno znova rada vračam k njej. 

 Tina

 

Ko sem nekoč omenila možu, da bi se mi prilegla ena dobra masaža, me je samo začudeno, zdelo se mi je, da tudi malo užaljeno,  pogledal, češ, zakaj pa ob meni potrebuješ masažo. Besede masaža nisva več omenjala.

Pred nekaj leti sva se z znanko »naključno«pogovarjali o težavah v tretjem življenjskem obdobju. Potarnala sem ji, da me vse boli- ramena, kolena, kolki, da o križu ne govorim.  Zaupala mi je, da zaradi podobnih težav hodi na masažo k Nataši . Predlagala mi je, naj jo pokličem- boš videla, ona je enkratna. Nisem si predstavljala, kaj je mislila s tem. Nataša je pač maserka. Vseeno sem se odločila in jo poklicala.

In tako sem pričela s projektom MASAŽA. O, ja, to je bil zame pravi projekt. Najprej se je bilo treba dogovoriti za termin. Na moj klic se  Nataša seveda ni takoj oglasila , me je pa kmalu poklicala nazaj.

Termin je bil torej določen. Potem pa sem začela premišljevati… Naj pridem točno ob določeni uri, ali lahko malo prej? kako naj se oblečem? Se bo treba popolnoma sleči ali do spodnjega perila? Koliko pa je sploh stara ta maserka? In kako gleda na starejše? To me je res skrbelo. Ravno v tistem času me je moja nova soseda spomnila na to, da spadam v starejšo generacijo. Predlagala sem ji namreč, da bi se tikali, pa mi je zelo vljudno odgovorila, da naj jo jaz kar tikam, ampak ona pa mene res ne more. O, ja, res sem že »stara«, me je prešinilo.

Torej bom tej neznani osebi na ogled postavila vse moje gube in gubice, pa »odvečno kožo« in vse žilice,  ki so se pojavile v starosti.  Pa kako se bom »skobacala« na masažno mizo?

Za vsak slučaj sem prišla malo prej. In vsi strahovi so izginili v trenutku, ko se je na vratih  pojavila gospa s širokim in prijaznim nasmehom. Najprej sem pomislila, da bi bila, po letih sodeč, lahko moja hči. Kar naprej, izvolite…

Vse je bilo domače, enostavno, kot da se že od nekdaj poznava. Nič je ni bilo treba spraševati. Vse mi je razložila, tako, mimogrede.  Kot bi brala moje misli. In ob prvem dotiku sem začutila vso njeno energijo. Saj sem že slišala, da imajo nekateri ljudje v sebi nekakšno energijo. Ampak sem pošteno  dvomila v to. Sedaj ne dvomim več.

Škoda, da sem Natašo srečala šele sedaj- v poznih zrelih letih. Obenem pa sem neskončno hvaležna. Še vedno ne morem verjeti, da taki ljudje, kot je Nataša,  res obstajajo. Vedno prijazna, nasmejana, dobre volje. In polna pozitivne energije, ki jo je vedno pripravljena podarjati drugim ljudem.

Sedaj tudi vem, kje vedno znova in znova dobiva energijo. Vem, da ji poleg teka v naravi energijo daje tudi njena družina, pa tudi mi, njene stranke. Nataša svoje delo opravlja z veliko ljubeznijo. Spada med tiste srečne ljudi, ki jim je poklic tudi hobi. Bila bi odlična učiteljica. Sama pa je, na našo srečo, spoznala, da bo bolje, če bo svoje  znanje in sposobnosti podajala ljudem na drugačen način, s svojim dotikom. In imela je prav. Že po prvem obisku pri njej sem spoznala, da odpravlja ne samo fizične ampak tudi čustvene bolečine. Že dolgo, če sploh kdaj,  nisem v sebi čutila toliko miru in energije kot po najinem prvem srečanju.  

Sedaj sem že več kot štiri leta  njena redna stranka. Všeč mi je, ko me vpraša o mojih občutkih. In ker si vedno vzame dovolj časa, pred in po masaži. Nikoli se ji ne mudi. Včasih imam občutek, kot da sem njena edina stranka.

Dobrotudi razumem, kaj je imela moja znanka v mislih, ko je dejala, da je Nataša enkratna.  In to vedo tudi  Gregor,Mateja, Helena,  Darja in tudi vsi drugi, ki svojih misli niso zapisali,  v sebi pa čutijo enako.

Z Natašo se ne tikava, pa bom vseeno napisala »Nataša, hvala ti , za vse….«

Eli


 

Merlene Ottey v masažnem salonu Dotik zdravja

4. maja 2014 je naše usluge prvič koristila posebna gostja Merlene Ottey, dobitnica devetih olimpijskih priznanj. Salon je do sedaj obiskala dvakrat.

 

 

 

Pred letom dni, sem se zaradi stalnih bolečin v vratu in glavi odločil, da težave odpravim z masažo. Natašo sem srečal po naključju.Od takrat ne mine mesec dni, da je ne bi obiskal v njenem masažnem salonu. Težave so izginile in tudi počutje je sedaj odlično.Sedaj vidim, da masaža ni samo razvajanje ampak je nekaj več. Hvala Nataša.

Gregor

 

Masaža meridianov je zakon. Totalno dobro spim, sem umirjena in res se dobro počutim. Tole moram ponoviti. Se kmalu spet oglasim.

Mateja

 

Vedno znova se rada vračam k tebi. Prijazen nasmeh, topla beseda, strokovni prijemi - vse to mi da energijo za polet k novim zmagam. Nataša, hvala za tvoje znanje in energijo, ki ju deliš z nami.

Helena

 

Na masažo k tebi hodim v prvi vrsti, ker si čudovita oseba, polna pozitivne energije, ki jo s svojim delom prenašaš na stranke. Po vsakem obisku pri tebi, ne glede na to, katere vrste masažo sem poskusila, se počutim kot prerojena. S tvojo pomočjo sem odpravila bolečine v rami, izboljšala splošno počutje in našla čas zase.
Masaža telesa sodi k osebni higieni, saj z njo odplakneš neželjene snovi, ki se kopičijo v tebi, se otreseš stresa in najdeš mir v svojem telesu. Čas, ki ga preživim na masaži, je poseben že v tem, ker čutim, da se posvetiš svojemu delu v celoti in zato dosegaš dobre rezultate, ki smo jih deležni mi - tvoje hvaležne stranke! Vse to doživljam sama pri in po obiskih pri tebi, zato sem neizmerno vesela, da sta se najini življenski poti križali.

Darja

 

 

Zahvala za pomoč pri nastajanju spletne strani: redni stranki in odlični šprinterki Sari Strajnar, ki je bila kot model, fotografu Jožetu Krmelju in izdelovalcem hlač Leny.eu za oblikovanje.